Overige diensten

Hulp nodig?
Hebt u hulp nodig bij zware klussen als spitten en frezen? Vraag dan in de winkel om advies. Er zijn tuinders bereid om tegen een vergoeding de werkzaamheden voor u uit te voeren. De winkel kan u helpen iemand daarvoor te vinden. Voor het doorspuiten van draineerbuizen is er bij de winkel een pomp te leen, tegen vergoeding van de benzinekosten.

Afvoer van afval.
Voor afvoer van uw afval biedt de vereniging geen hulp, behalve voor takken van struiken en bomen. Zowel op complex 1 als op complex 2 kan dit materiaal op twee data in het jaar worden aangeboden. Deze data zullen worden aangekondigd. De vereniging zorgt dan voor machinaal verhakselen en afvoer.

Voedselbank.
In de maanden juli en augustus staat er elke donderdagochtend naast de ingang van de winkel een krat.
Daarin kunt u uw bijdrage aan de voedselbank deponeren. Het deel van uw oogst aan groente en fruit dat u zelf niet gebruikt vindt zo een goede bestemming.